Hinnasto

Unelmiin on aina varaa!

 

Suunnittelu

Lähtökohtana sisustussuunnitelman tekemiseen ovat aina asiakkaan toiveet ja budjetti. Ensimmäisellä tapaamisella sovimme sisustustyön sisällön ja laajuuden sekä tutustumme asiakkaan sisustusmieltymyksiin. Suunnittelussa voi olla seuraavia elementtejä:

  • toimiva pohja ja kalustesijoittelu
  • värit ja pintamateriaalit
  • huonekalujen valinta
  • valaistus
  • matot, verhot, tekstiilit
  • Käytössämme on myös 3D-suunnitteluohjelma.

Teemme tarjouksen aina kohteen mukaan eli suunnittelun kohteena voi olla yksittäinen huone tai vaikkapa koko koti. Tutustumiskäynti kestää noin tunnin, ja teemme sen veloituksetta Oulun talousalueella.

Tuntiveloitushintamme on 50 e / tunti (sis. alv. 24 %)

 

Stailaus

Stailausta suosittelemme, jos haluat kotiisi uutta ilmettä nopeasti tai jos laitat asuntosi myyntiin. Stailaus kestää muutamista tunneista pariin päivään riippuen kohteen koosta, tarvittavista materiaaleista ja työmäärästä.

Hinnat alkaen 200 euroa.

 

Konsultointi

Jos tarvitset neuvoja huonekalujen sijoittelussa tai yksittäisissä sisustuspulmissa, kysy konsultaatiota.

Konsultointikäynnit tuntiveloituksena 50 euroa tunnilta.

 

Lahjakortti

Kun haluat muistaa ystävääsi sisustuslahjalla, osta lahjakortti. Sen arvon voit päättää itse.

 

Tarinoita ja hintaesimerkkejä:

 

Perhe oli kyllästynyt olohuoneeseensa ja halusi pikaista uudistusta. Laitoimme huoneen ihastuttavaksi päivittämällä verhot, matot  ja tekstiilit. Kalustejärjestys vaihdettiin toimivammaksi. Perhe lähti kotoa pois muutamaksi tunniksi ja palatessaan saivat oleskelutilaansa ihastuttavan ilmeen. Hinnaksi tuli 540 e.

Omakotitalo laitettiin myyntiin. Tavaraa karsittiin paljon, huonekalut järjestettiin uudelleen, tekstiilejä uusittiin ja talo siivottiin. Työ kesti useita päiviä. Hinnaksi tuli 2300 e sisältäen työn ja uudet tekstiilit. Koti löysi pian uudet asukkaat.

Rivitalohuoneiston keittiö- ja olohuonetila vaikutti ahtaalta ja sekavalta. Asiakas halusi toteuttaa sisustuksen itse neuvojen pohjalta. Konsultaatio maksoi 170 e.

Kesämökki oli alkanut näyttää nuhjuiselta. Tehtiin suunnitelma, jossa hyödynnettiin vanhojakin kalusteita. Asiakkaan kanssa käytiin valitsemassa ja hankkimassa sopivat kalusteet ja tuotteet. Hinnaksi tuli 500 euroa. ”Muutoksen jälkeen olen viihtynyt paremmin mökillä kuin kotona”, asiakkaamme kertoi meille.

Yhteen muuttaneen pariskunnan sisustusmaut eivät käyneet yksiin. Kalusteita oli liikaa, ja ne olivat erityylisiä. Löydettiin yhteinen linja, joka miellytti molempia. Kahden huoneen suunnitelman ja paikalla tehdyn työn hinnaksi tuli 900 e. Myös kalusteita käytiin valitsemassa yhdessä asiakkaiden kanssa.